Projektdetaljer

Beskrivelse

Projektet fokuserer på design og udførsel af accelereret digitale læringsbaner-og træningsforløb målrettet danske SMV’ers omstilling til avanceret produktion og ny digital teknologi. Et særligt fokus vil være på, hvordan og under hvilke omstændigheder avanceret produktion og ny digital teknologi optages i praksis i produktionsvirksomhederne. Det fordrer anvendelse af læringsteknologi, digitale læringsmetoder, og sammenkobling mellem virtuelle simulationsmiljøer og fysiske læringsrum. Mere specifikt vil projektet sætte fokus på Mixed Reality teknologier og sammemspillet med moderne læringsmetoder.

Projektet, der er et samarbejde med Aarhus Universitet, vil have en ph.d. studerende koblet på som skal arbejde med at undersøge, udvikle og evaluere ny innovative læringskoncepter for nuværende som fremtidige produktionsmedarbejdere via Mixed Reality teknologier og digitale tvillinger.

Nøgleresultater

Etablering af digitale læringsformater som kan bruges såvel på grunduddanelser som i virksomheders kompetenceopbygning
Kort titelMADE FAST Educational Track
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/09/2031/05/23

Emneord

  • Teknik, ingeniørvidenskab og IT
  • Erhvervsliv, handel og økonomi

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.