Projektdetaljer
Beskrivelse
Det overordnede formål med indsatsen er, at yde rådgivning og opkvalificering til Københavns Kommunes køkkenmedarbejdere, samt andre relevante faggrupper således, at de er kvalificerede og motiverede til at arbejde med bæredygtige måltider, der forener sundhed, ernæringsbehov, velsmag og ansvar for klimaet.
Rådgivnings- og opkvalificeringsindsatsen udgør det primære greb til at omsætte målene i den mad- og måltidsstrategi, som blev vedtaget i 2019 af Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune, til handling i kommunens køkkener og institutioner (jf. bilag C1).
Den nye mad- og måltidsstrategi tilføjer et markant og ambitiøst klimafokus til Københavns Kommunes fremadrettede indsats på mad- og måltidsområdet
Rådgivnings- og opkvalificeringsindsatsen udgør det primære greb til at omsætte målene i den mad- og måltidsstrategi, som blev vedtaget i 2019 af Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune, til handling i kommunens køkkener og institutioner (jf. bilag C1).
Den nye mad- og måltidsstrategi tilføjer et markant og ambitiøst klimafokus til Københavns Kommunes fremadrettede indsats på mad- og måltidsområdet
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/09/20 → 30/06/21 |
Links | https://www.kk.dk/sites/default/files/mad_og_maaltidsstrategi_2019.pdf |
Samarbejdspartnere
- Meyers Madhus
- Københavns Kommune (leder)
- Danmarks Tekniske Universitet