Projektdetaljer

Beskrivelse

VIA indgår sammen med bl.a. Aarhus Universitet (AU) i projektet "KompetenceUdvikling i Byggeriets Uddannelser (KUB-U)". I KUB-U projektet udvikles og afprøves et blended/online kompetenceudviklingsforløb for undervisere i relation til temaet digitalisering af processer i byggeriet. Dette sker i samarbejde mellem flere forskellige af byggeriets videregående uddannelser. Fra VIA indgår ingeniør- og bygningskonstruktør-uddannelserne. AU er hovedansvarlig for følgeforskningen på denne kompetenceudviklingsindsats, men der indkøbes på honorarbasis kompetencer fra nærværende projekt til følgeforskningen.
Desuden er Program for Professionsdidaktik i ramme af nærværende projekt ansvarlig for forskningsmæssigt at følge indsatsen relateret til kompetenceudvikling og digitalisering specifikt på bygningskonstruktøruddannelsen i Aarhus og Horsens. Nærmere projektbeskrivelse for dette "case"-studie følger.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato21/06/2131/12/22

Emneord

  • kompetenceudvikling
  • Byggeri, miljø og energi

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.