Kulinariske Serveringskort

    Projektdetaljer

    Beskrivelse

    Dette projekt drejer sig om at øge madlysten hos underernærede patienter. Projektet udvikler kulinariske serveringskort, der er tænkt som lærings- og refleksionsredskaber til sundheds- og madprofessionelle i forbindelse med serveringen af hospitalsmad. De kulinariske serveringskort udvikles dels på baggrund af interviews med og observationsstudier af såvel patienter som sundheds- og køkkenpersonale, dels på baggrund af teoretiske studier. De kulinariske serveringskort afprøves i praksis med henblik på at øge madlysten og derigennem madindtaget hos målgruppen. Det forventes, at projektet vil forbedre de sundheds- og køkkenprofessionelles serveringfærdigheder samt øge underernæredes patienters madlyst. Projektets praksispartner er Holbæk Sygehus.
    StatusAfsluttet
    Effektiv start/slut dato02/02/1502/01/18

    Samarbejdspartnere

    Emneord

    • ernæring