Kvalificering af det ergoterapeutiske ADL Interview - ADL-Projekt

Projektdetaljer

Beskrivelse

Målet med projektet er at kvalificere den del af den ergoterapeutiske undersøgelse, der omhandler ergoterapeutens udredning af klientens oplevelse af egen ADL evne med henblik på fælles identifikation af potentielle aktivitetsproblemer.
Formålet er derfor at udvikle og offentliggøre en klinisk version af det ergoterapeutiske undersøgelsesredskab ADL-Interview (ADL-I), kaldet ADL-I Clinic v. 1.0, baseret på den eksisterende forskningsversion, ADL-I Research. Dette sker med udgangspunkt i data fra ADL-I database og Rasch analyse. på baggrund af analysen etableres også konveteringstabeller, som kan anvendes klinisk til at konvertere en ADL-I sum score til et lineært mål for ADL evne.
Som forudsætning for offentliggørelse udarbejdes uddannelsesmateriale i form af manual og web-baseret videomateriale, samt certificeringstest med henblik på at sikre kvalificeret brug og dermed valide og reliable ADL-I måleresultater. Der er tale om selvstudie, og dermed også en opsætning, hvor ergoterapeuten selv styrer, hvornår besvarelse af certificeringstest sker.
Hjemmeside vil blive opsat til at give ergoterapeuten feedback, samt mulighed for at prøve flere gange indtil korrekt besvarelse er opnået.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/1831/12/19