Madkamp - DM i Madkundskab

  • Jensen, Kirsten (Projektdeltager)

Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet med Madkamps læringsforløb er, at eleverne er aktive deltagere i læringsforløbet og tilegner sig færdigheder og viden om fødevaregrupper i forhold til Forenklede Fælles Mål. Undervisningen skal forberede eleverne til at tage del i og medansvar for problemstillinger, der vedrører smag, madlavning, fødevarebevidsthed samt madforbrug og bæredygtighed.
I læringsforløbet: Madkamp skal eleverne arbejde undersøgende og eksperimenterende med fødevaregrupper og gennem teoretiske, praktiske og æstetiske processer skal eleverne opleve madlavningsglæde. Eleverne skal lære om rodfrugterens vej fra jord til bord , deres fødevarekvalitet og bæredygtige anvendelse i innovative læringsforløb og udvikle retter med rodfrugter samt formidle deres færdigheder, viden, erfaringer og oplevelser.

StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/1201/06/16

Emneord

  • ernæring