Projektdetaljer
Beskrivelse
Et projekt der afholdes på alle landets professionshøjskoler. Projektet lægger vægt på at arbejde med mad og måltider i madkundskabsundervisningen. Folkeskolelærere inviteres til kursus på professionshøjskolerne, hvor de inspireres til at undervise/arbejde med årets fokusområde bestående af en fødevare samt et pædagogisk perspektiv. Fokus er på at eleverne skal arbejde kreativt, innovativt og entreprenant
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 16/09/14 → 11/03/15 |
Links | http://madkulturen.dk http://madkulturen.dk/servicemenu/projekter/madkamp-dm-i-madkundskab/om-madkamp-dm-i-madkundskab/madkamp-2015-kaal-og-madkultur/ |
Samarbejdspartnere
- Professionshøjskolen Absalon (leder)
- Madkulturen (Projektpartner)
Fingerprint
Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.