Projektdetaljer
Beskrivelse
Formålet med Madkamps læringsforløb er, at eleverne er aktive deltagere i læringsforløbet og tilegner sig færdigheder og viden om fødevaregrupper i forhold til Forenklede Fælles Mål. Undervisningen skal forberede eleverne til at tage del i og medansvar for problemstillinger, der vedrører smag, madlavning, fødevarebevidsthed samt madforbrug og bæredygtighed.
I læringsforløbet: Madkamp skal eleverne arbejde undersøgende og eksperimenterende med fødevaregrupper og gennem teoretiske, praktiske og æstetiske processer skal eleverne opleve madlavningsglæde. Eleverne skal lære om rodfrugterens vej fra jord til bord , deres fødevarekvalitet og bæredygtige anvendelse i innovative læringsforløb og udvikle retter med rodfrugter samt formidle deres færdigheder, viden, erfaringer og oplevelser.
I læringsforløbet: Madkamp skal eleverne arbejde undersøgende og eksperimenterende med fødevaregrupper og gennem teoretiske, praktiske og æstetiske processer skal eleverne opleve madlavningsglæde. Eleverne skal lære om rodfrugterens vej fra jord til bord , deres fødevarekvalitet og bæredygtige anvendelse i innovative læringsforløb og udvikle retter med rodfrugter samt formidle deres færdigheder, viden, erfaringer og oplevelser.
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/01/12 → 01/06/16 |
Links | http://www.madkamp.nu http://Se www,madkamp.nu |
Samarbejdspartnere
- UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole (leder)
- Madkulturen (Projektpartner)
Emneord
- ernæring