OPI om temperaturovervågning og egenkontrol af fødevarer

  • Olsen, Steen Sloth (Projektleder)

Projektdetaljer

Beskrivelse

I et Living lab projekt, undersøgtes fordele og ulemper ved nyt elektronisk set-up, som løbende måler temperaturer i storkøkkens køle- og fryseinstallationer. Temperaturdataene sendes trådløst til central server, som registrerer og advarer om nødvendigt. Systemet opfylder kravene til fødevarekontrol.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/1331/10/14

Samarbejdspartnere

  • Professionshøjskolen UCN (leder)
  • ThermIT, Hjørring (Projektpartner)
  • Plejecenter Bøgely, Løgstør (Projektpartner)
  • Anticimex, Roskilde (Projektpartner)
  • LAB X

    Bangshaab, J. (Projektleder), Lassen, A. M. (Projektdeltager), Thoft, D. S. (Projektdeltager), Poulsen, S. B. (Projektdeltager), Olsen, S. S. (Projektdeltager), Enggaard, H. (Projektdeltager), Christensen, T. S. (Projektdeltager), Pedersen, A. (Projektdeltager), Moselund, L. (Projektdeltager), Kollerup, M. G. (Projektdeltager), Chræmmer, T. M. (Projektdeltager), Fuglsbjerg, B. (Projektdeltager), Larsen, M. R. (Projektdeltager), Bygholm, A. (Projektdeltager), Kanstrup, A. M. (Projektdeltager), Johannesen, H. (Projektdeltager), Schæbel, A.-L. (Projektdeltager), Dybbro, K. L. (Projektdeltager), Andersen, L. S. (Projektdeltager), Jensen, M. (Projektdeltager), Nielsby, U. (Projektdeltager), Gustafsson, M. H. (Projektdeltager) & Schaumann, B. (Projektdeltager)

    10/10/1219/12/14

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation