Optimering af fysioterapi i Tanzania, Zanzibar

  Projektdetaljer

  Beskrivelse

  Optimering af fysioterapi på Zanzibar, herunder udvikling, oprettelse og drift af en lokal, 3 årig fysioterapeutuddannelse af lokale for lokale. Projektet er udført i samarbejde mellem Fysioterapien, Hvidovre Hospital, DANIDA, Mnazi Mmoja Hospital og State University Zanzibar.

  Nøgleresultater

  - Uddannelse af 20 lokal fysioterapeuter samt oprettelse og igangsætning af yderligere 4 hold studerende på årligt optag. Herunder oplæring og kvalificering af 3 lokale fysioterapeuter til undervisning lokalt.
  - Udvikling og optimering af fysioterapeutisk behandling tilbudt på det primære hospital, Mnazi Mmoja Hospital, Stone Town, Zanzibar.
  - Pr. juli 2018 er 5 nye fysioterapeuter ansat i det offentlige sundhedsvæsen på Zanzibar, hvilket er en øgning på 300% over projektets 4 årige periode.
  - Yderligere nyuddannede fysioterapeuter har fundet job enten som selvstændige, på private hospitaler på Zanzibar eller på mainland Tanzania.
  - De afledte effekter er således en spredt implementering af fysioterapeutisk viden og indsats i sundhedsvæsnet på Zanzibar og i Tanzania samt en øget bevidsthed omkring fysioterapeutisk behandling i befolkningen.
  Kort titelOptimering af fysioterapi på Zanzibar
  StatusAfsluttet
  Effektiv start/slut dato01/05/1330/06/18