Partnerskaber – er det besværet værd? – Partnerskabsmodeller, der understøtter service-learning hos studerende i uddannelse.

  • Vincenti, Gordon (Projektdeltager)
  • Klausen, Bodil (Projektdeltager)
  • Andreassen, Annette Auken (Projektdeltager)
  • Nielsen, Gitte (Projektdeltager)

Projektdetaljer

Beskrivelse

VIA – Campus C og N & Campus Horsens – har samarbejdsaftaler/partnerskabsaftaler med fokus service-learning. Projektet er en kortlægning og undersøgelse af disse aftaler.

Projektet sigter mod at kvalificere uddannelsesinstitutioner, studerende og praktikere til at indgå i tværsektorielle partnerskaber i udsatte boligområder – og dermed facilitere muligheder for service-learning. Vi ønsker at se på og forstå, hvordan de enkelte partnerskabsaktører konstituerer sig i partnerskabsaftaler og herigennem understøtter service-learning som eksperimentel uddannelse. Med udgangspunkt dels i begrebet service-learning og dels i den dominerende diskurs om tværsektorialitet, partnerskaber og samskabelse som tilgang i det boligsociale arbejde, vil vi gennem studie af konkrete, igangværende projekter undersøge, hvordan organisationsformer og forståelser, kan henholdsvis fremme eller hæmme mulighederne for service-learning.

StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/1631/12/17

Emneord

  • Uddannelse, professioner og erhverv

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.