Planterig kost-Udvikling af diplommodul til offentlige/private køkkener og kantiner

  • Kamuk, Anette (Projektleder)
  • Karpantschof, Bat-El Menadeva (Projektdeltager)
  • Lieberoth, Christian Boje (Projektdeltager)

Projektdetaljer

Beskrivelse

Udvikling af eftervidereuddannelse (EVU) (Diplommodul til den Ernæringsfaglige Diplomuddannelse) målrette madprofessionelle i offentlig og private køkkener
Kort titelPlanterig kost
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/12/2231/12/23

Samarbejdspartnere

  • Københavns Professionshøjskole (Medansøger)
  • VIA University College (Medansøger)
  • UC SYD (Medansøger) (leder)

Emneord

  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • Grøn omstiling
  • Bæredygtighed
  • Planterig
  • Plantekost
  • planteprotein
  • Storkøkken
  • Diplom
  • Ledelse, organisationsudvikling og innovation
  • Uddannelse, professioner og erhverv