Projekter pr. år
Projektdetaljer
Beskrivelse
Udvikling af eftervidereuddannelse (EVU) (Diplommodul til den Ernæringsfaglige Diplomuddannelse) målrette madprofessionelle i offentlig og private køkkener
Kort titel | Planterig kost |
---|---|
Status | Igangværende |
Effektiv start/slut dato | 01/12/22 → 31/12/23 |
Samarbejdspartnere
- Københavns Professionshøjskole (Medansøger)
- VIA University College (Medansøger)
- UC SYD (Medansøger) (leder)
Emneord
- Sundhed, ernæring og livskvalitet
- Grøn omstiling
- Bæredygtighed
- Planterig
- Plantekost
- planteprotein
- Storkøkken
- Diplom
- Ledelse, organisationsudvikling og innovation
- Uddannelse, professioner og erhverv
Projekter
- 1 Igangværende
-
Grøn omstilling af fødevareerhverv – et uddannelsesprogram til fødevareaktører og madprofessionelle
Kamuk, A., Nielsen, R. H., Laugesen, S. M. B. & Aaslyng, M. D.
01/02/22 → 30/11/23
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation
Fil