Projekt frafald

 • Hansen, Rikke Mandrup (Projektdeltager)

  Projektdetaljer

  Beskrivelse

  Viden om frafaldsårsager og hvad der virker og ikke virker når man vil reducere frafaldet er på Professionshøjskolen Metropol meget spredt. Projektet er en samlende ramme for denne viden. Projektet skal bevirke, at der på Metropol arbejdes systematisk med at reducere frafald.

  Projekt Frafald er en strategisk prioritet under målsætningen "Øget antal STÅ". Det skal løfte den del af PH Metropols strategi, der handler om reducere frafaldet blandt de studerende og sikre at flere af de unge gennemfører. Projektet skal løfte den indsats der er beskrevet i strategien "Viden der virker, viden der udfordrer" om at "… sikre videns- og metodedeling på tværs af de enkelte uddannelser og at udvikle fælles standarder og procedurer for opgørelse af og opfølgning på studerende, der er frafaldstruede.".

  Projektet har støttet og danner rammen for en række delprojekter på PH Metropol, blandt andet (læs mere i dokumentet projektoversigt);

  - Projekt "Systematisk viden om fastholdelse af studerende i Sygeplejer-skeuddannelsen" er forankret i Sygeplejerskeuddannelsen.

  - Projekt "Uddannelsesstart i klinisk modul – i hvilken grad får det betydning for det hele uddannelsesforløb?" er forankret i Radiografuddannelsen.

  - Projekt "Studiefagligesamtaler og studiestrategier" er forankret i Læ-reruddannelsen.

  - Kortlægning af fastholdelsesinitiativer på Metropol. Er forankret i Koncernstudieadministrationen

  - Projekt MetropoLIS - studieadministrativ ledelsesinformation. Er forankret i Koncernstudieadministrationen.

  - Projekt "studiepol" - et it-baseret studiekompetenceværktøj. Er forankret i Koncernstudieadministrationen.
  StatusIgangværende
  Effektiv start/slut dato01/01/10 → …

  Emneord

  • fastholdelse
  • frafald