Prototypeudvikling til Center for Telemedicin, Region Midtjylland

Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet med projektet har været i samarbejde med Region Midt at få udarbejdet prototyper og koncepter på prototyper til løsninger på cases.
Gennem et "mini-hackathon" til konferencen "En telemedicinsk rejse mod patientens sundhedsvæsen" den 21.3.2019 i Aarhus, har det været ambitionen at styrke Regionens projekter gennem kreativ tænkning og grafisk illustration. Dette blev gjort ved at støtte eventet med 5 grafiske fortælling Bachelor studerende fra Grafisk fortælling, The Animation Workshop, VIA University College, som hver deltog i en projektgruppe om udvikling af løsninger.

Tekst om eventet
miniHACKATHON er en side-event til Center for Telemedicins konference
”En telemedicinsk rejse mod patientens sundhedsvæsen” den 21/3. Kæmp om at udvikle den fedeste prototype:
-Digital hjælp til borgere, der har brug for at træne sociale færdigheder, fordi de måske har angst eller andre problemer. Udfordringen stilles af Psykiatri og Social i Region Midtjylland.
-Hjælp til børn med maveproblemer og kronisk forstoppelse.
Udfordringen stilles af Børn og Ungeklinikken på Regionshospitalet Viborg i et tæt samarbejde på tværs af sektorer.

Pitch og vind foran +200 deltagere på konference
De dygtigste teams på miniHACKATHON pitcher deres prototype foran over 200 konferencedeltagere, som både er sundhedsfaglige, it-folk, politikere, projektledere og beslutningstagere fra regioner og kommuner. Dagens vinder kåres af konferencens deltagere.

Lægmandssprog

Udvikling af teknologiske prototyper til sundhedssektoren

Nøgleresultater

The Animation Workshop var repræsenteret i 5 ud af 7 teams.
Herfra 3 af 7 teams kvalificerede sig til at fremvise deres prototyper og idéer foran 240 spændte deltagere, The Animation Workshop var repræsenteret i alle 3 kvalificerede teams.
Første præmie for bedste løsning - Team TelePoop, med Mads Skovbakke som repræsentant for The Animation Workshop,VIA University College
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/03/1901/04/19

Emneord

  • Æstetik, design og medier
  • workshop
  • graphical storytelling