Smag For Livet

Projektdetaljer

Beskrivelse

Et center med fokus på madens smag som central drivkraft for livsglæde, sundhedsfremme, læring, dannelse og madhåndværk med det formål at skabe muligheder for et bedre og rigere liv for den danske befolkning.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/07/1401/07/18

Emneord

  • ernæring
  • Smag
  • Fødevarer
  • børn / unge

Aktiviteter

Cookery

Anette Kamuk* (Deltager)

31 maj 2016

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Creative Tastebuds

Anette Kamuk (Arrangør), Charlotte Elisabeth Mithril (Arrangør), Birthe Kofoed Mortensen (Arrangør) & Rikke Højer (Deltager)

4 sep. 20175 sep. 2017

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

Folkemøde Bornholm 2015

Anette Kamuk* (Arrangør)

12 jun. 201518 jun. 2015

Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerWorkshop

Publikation

Abstract: SMAG PÅ SKOLEMAD: Fokus på smag, pædagogik og elevinvolvering er vejen til succesfulde skolemadsordninger

Mithril, C. E. & Kamuk, A., 30 apr. 2018.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftAbstraktFormidling

Fil

E-læringsmateriale om smag, mad og måltider

Kamuk, A., Mortensen, B. K., Mithril, C. E. & Lindegaard, M. F., 2018

Publikation: Ikke-skriftlig produktionVisuelle produkterUndervisning

Smag på skolemad: Fokus på smag, pædagogik og elevinvolvering er vejen til succesfulde skolemadsordninger

Kamuk*, A., Hoffmeyer, A. & Mithril, C. E., 2018, Syddansk Universitet, SDU: Smag for Livet. 150 s.

Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerBogFormidling

Åben adgang
Fil