Smag For Livet

  • Mouritsen, Ole G (Projektdeltager)
  • Thybo, Anette Kistrup (Projektdeltager)
  • Wistoft, Karen (Projektdeltager)
  • Frøst, Michael Bom (Projektdeltager)
  • Kamuk, Anette (Projektdeltager)

Projektdetaljer

Beskrivelse

SMAGforLIVET er et center med fokus på madens smag som central drivkraft for livsglæde, sundhedsfremme, læring, dannelse og madhåndværk med det formål at skabe muligheder for et bedre og rigere liv for den danske befolkning. Målet er at fremskaffe og udnytte viden til at skabe almen forståelse og praksis omkring smagen som et grundlæggende vilkår for det gode liv. Projektet vil arbejde med ’smag og læring’, gastrofysisk og håndværk. Alle elementer vil i UCL inddrages i lærer og pædagoguddannelsen i alle fagene, herunder et særligt fokus på madkundskab og science fagene, således at viden om smag og italesættelse af smag formidles. Der er stort fokus på kommunikation i projektet til den brede befolkning.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/07/1430/06/18

Emneord

  • ernæring
  • Smag hele Livet

    Kamuk, A. (Oplægsholder), Mouritsen, O. G. (Oplægsholder), Christensen, M. (Oplægsholder), Frøst, M. B. (Oplægsholder) & Mortensen, B. K. (Anden rolle)

    15 nov. 201730 nov. 2017

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag eller oplæg