Projekter pr. år
Projektdetaljer
Beskrivelse
SMAGforLIVET er et center med fokus på madens smag som central drivkraft for livsglæde, sundhedsfremme, læring, dannelse og madhåndværk med det formål at skabe muligheder for et bedre og rigere liv for den danske befolkning. Målet er at fremskaffe og udnytte viden til at skabe almen forståelse og praksis omkring smagen som et grundlæggende vilkår for det gode liv. Projektet vil arbejde med ’smag og læring’, gastrofysisk og håndværk. Alle elementer vil i UCL inddrages i lærer og pædagoguddannelsen i alle fagene, herunder et særligt fokus på madkundskab og science fagene, således at viden om smag og italesættelse af smag formidles. Der er stort fokus på kommunikation i projektet til den brede befolkning.
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/07/14 → 30/06/18 |
Links | http://www.smagforlivet.dk |
Emneord
- ernæring
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Increasing children's acceptance of relatively unknown foods through experimentel learning
Nielsen, R. H. (Projektleder), Frøst, M. B. (Projektdeltager) & Wistoft, K. (Projektdeltager)
01/05/15 → 30/04/18
Projekter: Projekt › Forskning
Aktiviteter
- 1 Foredrag eller oplæg
-
Smag hele Livet
Kamuk, A. (Oplægsholder), Mouritsen, O. G. (Oplægsholder), Christensen, M. (Oplægsholder), Frøst, M. B. (Oplægsholder) & Mortensen, B. K. (Anden rolle)
15 nov. 2017 → 30 nov. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag eller oplæg