Projekter pr. år
Projektdetaljer
Beskrivelse
Projektet har til formål at udføre et pilotstudie af, hvordan forskellige dimensioner af smag formidles i undervisningen på 2-3 skoler i Danmark, således at der skabes indsigt i, hvordan børns smagskompetencer understøttes i skolen, samt hvordan madkundskabsundervisning kan fremme kritisk reflekterede madvalg hos børn.
Derudover indgår dette pilotstudie også som en del af adjunktforløbet for Mathias Skovmand-Larsen, adjunkt på Københavns Professionshøjskole.
Endelig har pilotstudiet til formål at den genererede data og viden (dvs. projektets forgrundsviden) bidrager til det eksisterende forskningsprojekt ’TASTE Didactics - Food and critical thinking’, der ledes af Høgskulen på Vestlandet (HVL) i Bergen, Norge.
Derudover indgår dette pilotstudie også som en del af adjunktforløbet for Mathias Skovmand-Larsen, adjunkt på Københavns Professionshøjskole.
Endelig har pilotstudiet til formål at den genererede data og viden (dvs. projektets forgrundsviden) bidrager til det eksisterende forskningsprojekt ’TASTE Didactics - Food and critical thinking’, der ledes af Høgskulen på Vestlandet (HVL) i Bergen, Norge.
Lægmandssprog
Projektet har til formål at udføre et pilotstudie af, hvordan forskellige dimensioner af smag formidles i undervisningen på 2-3 skoler i Danmark, således at der skabes indsigt i, hvordan børns smagskompetencer understøttes i skolen, samt hvordan madkundskabsundervisning kan fremme kritisk reflekterede madvalg hos børn.
Nøgleresultater
Smagsdidaktik, smagsdimensioner, kritisk tænkning
Kort titel | Taste didactics |
---|---|
Status | Afsluttet |
Effektiv start/slut dato | 01/09/22 → 31/05/24 |
Links | https://www.hvl.no/forsking/prosjekt/taste/ |
Samarbejdspartnere
- Western Norway University of Applied Sciences (leder)
Projekter
- 1 Igangværende
-
TASTE Didactics - Food and critical thinking
Wistoft, K. (Projektleder), Skovmand-Larsen, M. (Projektdeltager) & Danneskiold-Samsøe, I. (Projektdeltager)
01/08/23 → 31/07/27
Projekter: Projekt › Forskning
Fil