Teknologiforståelse og digital dannelse i læreruddannelsen

Projektdetaljer

Beskrivelse

Et sektorprojekt rettet mod nyt nationalt modul på læreruddannelsen ledet af Københavns Professionshøjskole i samarbejde med VIA University College

Lægmandssprog

Målet med projektet er at skabe kompetenceudvikling og implementering af teknologiforståelse og digital dannelse på læreruddannelsen og derfra ud i folkeskolen. For at sikre dette mål, vil projektet konkret bidrage til udvikling af et fagområde inden for teknologiforståelse og digital dannelse på læreruddannelsen. Et centralt mål med projektet er at etablere et fagområde samt et nationalt modul, der går på tværs af undervisningsfag og almene lærerkompetencer på læreruddannelsen. Dette skal være med til at sikre, at teknologiforståelse og digital dannelse får et særskilt modul på læreruddannelsen, som klæder lærere på til at varetage undervisning i teknologiforståelse og digital dannelse i den danske folkeskole.
AkronymTekDiD
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/1831/12/19

Samarbejdspartnere

  • VIA University College (Projektpartner)
  • Københavns Professionshøjskole (Projektpartner) (leder)

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.