Udgående support funktion

  Projektdetaljer

  Beskrivelse

  Følgeforskningsprojektet udspringer af det ministerielle projekt ’Kvalitet i undervisningen på specialskoler’ – og har fokus på specialskolers udadgående supportfunktioner i forhold til almenskolen. Forskningsspørgsmålet lyder: Hvordan implementeres specialpædagogiske kompetencer i almene inkluderende læringsmiljøer?
  Der samarbejdes med 11 specialskoler om at udvikle en supportfunktion i forhold til almenskolens behov for specialpædagogiske kompetencer i bestræbelserne på at skabe rum for inkluderende processer for elever med ’særlige behov’.
  Der arrangeres fem heldagsworkshops med start d. 4. juni, og de efterfølgende fire workshops placeret i efteråret 2014. Fra disse workshops produceres data, som analyseres med henblik på at identificere specialpædagogiske kompetencer og viden, der kan implementeres i almenområdet med henblik på at skabe inkluderende læringsmiljøer.
  StatusAfsluttet
  Effektiv start/slut dato03/06/1423/12/15

  Emneord

  • specialpædagogik
  • Ledelse
  • Inklusion
  • tværprofessionalisme

  Fingerprint

  Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.