Arbejdspladsen i bevægelse

Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerRapportForskning

Abstract

Haderslev Kommune, Sundhed og Forebyggelse har taget initiativ til gennemførelse af projekt ”Arbejdspladsen i bevægelse” i perioden januar 2008 – december 2010.
Denne evalueringsrapport skal kunne give indblik i projektets virkning og de prospektive muligheder for anvendelse af ”Arbejdspladsen i bevægelse”.
Evalueringen er bestilt af Haderslev Kommune, Sundhed og Forebyggelse og udført af ekstern evaluator Videncenter for Sundhedsfremme ved University College Syddanmark.
Evalueringens design og formål er udviklet i et samarbejde mellem ekstern evaluator og projektkoordinator Janni Mikkelsen Fovsing, Haderslev Kommune, Sundhed og Forebyggelse i foråret 2008.
Der blev gennemført en midtvejsevaluering af projektet maj 2009, elementer fra midtvejsevalueringen vil blive inddraget i denne evalueringsrapport.
Denne evalueringsrapport baserer sig på de data der er samlet i perioden januar 2008 – april 2010, det vil sige evalueringen gennemføres før projektperioden afsluttes, derfor vil der være data, som ikke er indsamlet på virksomhederne endnu.
Rapportens målgruppe er politikere, embedsmænd, virksomheder samt professionelle, der arbejder med sundhedsfremme i arbejdslivet.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedHaderslev
ForlagUC SYD
Antal sider49
StatusUdgivet - 2010

Citationsformater