At vejlede i fælleskaber og grupper

Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerBogForskning

Abstract

At vejlede i fællesskaber og grupper er en ny bog, der ligger i forlængelse af Rie Thomsens ph.d.-afhandling Vejledning i fællesskaber. Bogen giver svar på spørgsmålet: Hvordan griber man vejledning i fællesskaber an - praktisk og metodisk?

Bogen præsenterer en helt ny pædagogisk model for vejledning i fællesskaber. Fem udvalgte metoder til gruppevejledning præsenteres og sammenlignes, og forfatterne behandler og diskuterer særligt etiske problemstillinger i forhold til vejledning i fællesskaber og grupper.

At vejlede i fællesskaber og grupper giver overblik, redskaber og inspiration til en menings- og betydningsfuld vejledning. Bogen udfolder mulighederne og gør det overskueligt at komme i gang med kollektiv vejledning.

At vejlede i fællesskaber og grupper henvender sig til karrierevejledere, vejledningsstuderende og undervisere; uddannelses og erhvervsvejledere, ungevejledere, gennemførelsesvejledere, fastholdelsesvejledere/medarbejdere, e-vejledere, lærere, konsulenter og sagsbehandlere i jobcentre, kommuner og private virksomheder.
OriginalsprogDansk
ForlagSchultz
Antal sider151
ISBN (Trykt)978-87-609-2553-5
StatusUdgivet - 2013
NavnVejledningsbiblioteket

Emneord

  • vejledning

Citationsformater