Abstract
Ved brug af metoden design-based-research udvikles et praktisk anvendeligt redskab, der kan bidrage til at fastholde madlavning som en central hverdagsaktivitet for mennesker med demens og dermed være med til at forebygge underernæring, aktivitetstab og tab af identitetsfølelse og som en konsekvens heraf fremme livskvaliteten hos den enkelte. Målgruppen er pårørende og hjælpere.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 7 maj 2018 |
Status | Udgivet - 7 maj 2018 |
Begivenhed | DemensDagene 2018: Tema 2018: Sammen om demens – også i fremtiden - Tivoli Kongrescenter, København Varighed: 7 maj 2018 → 8 maj 2018 |
Konference
Konference | DemensDagene 2018 |
---|---|
Lokation | Tivoli Kongrescenter |
By | København |
Periode | 07/05/18 → 08/05/18 |
Emneord
- demens
- ernæring
- ergoterapi
- rehabilitering