Den styrkede pædagogiske læreplan: Baggrund, perspektiver og dilemmaer

Christian Aabro (Redaktør)

  Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerAntologiForskningpeer review

  Abstract

  Der har i Danmark eksisteret læreplaner for dagtilbudsområdet siden 2004. Men med den nylige indførelse af en ny styrket læreplan er der tale om seks helt nye læreplanstemaer, bundet sammen af et fælles pædagogisk grundlag. med denne bog gives der et indblik i nogle af de baggrunde, perspektiver og dilemmaer, der knytter sig til den nye styrkede læreplan. hvori består det styrkede? hvordan adskiller de nye temaer sig fra de gamle? Og hvilke overvejelser i forhold til den konkrete pædagogiske praksis giver de nye temaer anledning til? Bogen er bygget op omkring de seks nye temaer, og kapitlerne er skrevet af en række af de fagpersoner, der har været involveret i arbejdet med at definere den nye læreplan.
  OriginalsprogDansk
  UdgivelsesstedFrederiksberg
  ForlagSamfundslitteratur
  Antal sider204
  ISBN (Trykt)978-87-593-3137-8
  StatusUdgivet - 18 sep. 2019

  Emneord

  • Børn og unge
  • Uddannelse, professioner og erhverv
  • Alsidig personlig udvikling

   Winther-Lindqvist, D. & Aabro, C., 18 sep. 2019, Den styrkede pædagogiske læreplan: Baggrund, perspektiver og dilemmaer. Aabro, C. (red.). Frederiksberg: Samfundslitteratur, s. 43-64 22 s.

   Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  • Indledning

   Aabro, C., 18 sep. 2019, Den styrkede pædagogiske læreplan: Baggrund, perspektiver og dilemmaer. Aabro, C. (red.). Frederiksberg: Samfundslitteratur, s. 9-26 17 s.

   Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  Citationsformater