Projekter pr. år
Abstract
E-læringsmaterialet tager afsæt i undervisning på Ernæring og sundhedsuddannelsen på professionshøjskolen Absalon.
Formålet er gennem formidling og vidensdeling at skabe større synlighed og udvikle e-læringsmidler til inspiration, uddannelsesforløb og kompetenceløft med fokus på smag og måltidsproduktion i tæt tilknytning til professionsfeltet.
Materialet kan integreres i både face-to-face undervisning og virtuel undervisning af studerende på ernæring- og sundhedsuddannelsen samt til undervisningsaktiviteter for køkken- og måltidsprofessionelle under uddannelse eller som allerede arbejder i praksis med måltidsproduktion og har behov for kompetenceløft.
Materialet består af:
Video: QFD modellen forklaret ved lektor Anette Kamuk
Video: Vurdering af måltidet efter Klosses kulinariske succesfaktorer
Infografik: Lav supper der smager af mere
Infografik: Lav dressinger der smager af mere
Infografik: Dit smagskit i køkkenet
Infografik: Emulsioner: Olie i vand
Grafik: Produktionssystemer i storkøkkenet
Animationsvideo: 8 trin: Sådan lærer du at smage efter - og sætte ord på din smag
Formålet er gennem formidling og vidensdeling at skabe større synlighed og udvikle e-læringsmidler til inspiration, uddannelsesforløb og kompetenceløft med fokus på smag og måltidsproduktion i tæt tilknytning til professionsfeltet.
Materialet kan integreres i både face-to-face undervisning og virtuel undervisning af studerende på ernæring- og sundhedsuddannelsen samt til undervisningsaktiviteter for køkken- og måltidsprofessionelle under uddannelse eller som allerede arbejder i praksis med måltidsproduktion og har behov for kompetenceløft.
Materialet består af:
Video: QFD modellen forklaret ved lektor Anette Kamuk
Video: Vurdering af måltidet efter Klosses kulinariske succesfaktorer
Infografik: Lav supper der smager af mere
Infografik: Lav dressinger der smager af mere
Infografik: Dit smagskit i køkkenet
Infografik: Emulsioner: Olie i vand
Grafik: Produktionssystemer i storkøkkenet
Animationsvideo: 8 trin: Sådan lærer du at smage efter - og sætte ord på din smag
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2018 |
Publikationsmedier | Online |
Status | Udgivet - 2018 |
Emneord
- undervisning
- Mad & måltider
- smag
- virtuel læring
- e-læring
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Smag For Livet
Kamuk, A. (Projektleder), Nielsen, R. H. (Projektdeltager), Mortensen, B. K. (Projektdeltager), Hoffmeyer, A. (Projektdeltager), Eriksen, K. K. (Projektdeltager), Mithril, C. E. (Projektdeltager) & Lindegaard, M. F. (Projektdeltager)
01/07/14 → 01/07/18
Projekter: Projekt › Andet