E-læringsmateriale om smag, mad og måltider

Anette Kamuk (Udvikler), Birthe Kofoed Mortensen (Udvikler), Charlotte Elisabeth Mithril (Udvikler), Maria Fast Lindegaard (Udvikler)

Publikation: Ikke-skriftlig produktionVisuelle produkterUndervisning

Abstract

E-læringsmaterialet tager afsæt i undervisning på Ernæring og sundhedsuddannelsen på professionshøjskolen Absalon.

Formålet er gennem formidling og vidensdeling at skabe større synlighed og udvikle e-læringsmidler til inspiration, uddannelsesforløb og kompetenceløft med fokus på smag og måltidsproduktion i tæt tilknytning til professionsfeltet.

Materialet kan integreres i både face-to-face undervisning og virtuel undervisning af studerende på ernæring- og sundhedsuddannelsen samt til undervisningsaktiviteter for køkken- og måltidsprofessionelle under uddannelse eller som allerede arbejder i praksis med måltidsproduktion og har behov for kompetenceløft.

Materialet består af:
Video: QFD modellen forklaret ved lektor Anette Kamuk
Video: Vurdering af måltidet efter Klosses kulinariske succesfaktorer
Infografik: Lav supper der smager af mere
Infografik: Lav dressinger der smager af mere
Infografik: Dit smagskit i køkkenet
Infografik: Emulsioner: Olie i vand
Grafik: Produktionssystemer i storkøkkenet
Animationsvideo: 8 trin: Sådan lærer du at smage efter - og sætte ord på din smag
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2018
PublikationsmedierOnline
StatusUdgivet - 2018

Emneord

  • e-læring
  • undervisning
  • virtuel læring

Citationsformater