Energi og næringsstoffer

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

Abstract

I dette kapitel beskrives, hvordan det individuelle energibehov kan beregnes, og hvilker faktorer der har betydning for energibehovet. Desuden vil makro- og mikronæringsstoffer blive gennemgået i relation til anbefalinger og befolkningens indtag heraf. Herudover gennemgås alle de væsentligste fødevaregrupper, hvor der fokuseres på ernæringsmæssige fordele og ulemper vurderet ud fra menneskers forskelligartede behov.
OriginalsprogDansk
TitelErnæring : hånden på hjertet
RedaktørerPia Wehner
Antal sider44
UdgivelsesstedKøbenhavn
ForlagMunksgaard
Publikationsdato2022
Udgave3
Sider41-84
Kapitel3
ISBN (Trykt)978-87-023-4260-4
StatusUdgivet - 2022
NavnHånden på Hjertet

Emneord

  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • kost

Citationsformater