Ernæring og sundhedsbachelor

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

Abstract

Når man arbejder som professionsbachelor i ernæring og sundhed, kan det foregå i mange sammenhænge og på mange forskellige steder. Det kendetegner professionsbacheloren i ernæring og sundhed at kunne mestre situationsbestemt faglig kommunikation, og at vedkommende arbejder professionelt med sundhedsfremme, forebyggelse, behandling og rehabilitering via ernæring, mad og måltider. Arbejdet foregår under hensyntagen til etiske, kulturelle og samfundsmæssige rammer. Den ernæringsprofessionelle kendetegnes ved at have en bred viden om ernæring og sundhed, som kan anvendes i mere specifikke rammer, til særlige målgrupper eller til enkeltpersoner, raske som syge.
OriginalsprogDansk
TitelVelfærdsprofessioner
RedaktørerHans Henrik Hjermitslev
Antal sider13
UdgivelsesstedKbh.
ForlagDjøf Forlag
Publikationsdatomaj 2019
Sider97-109
ISBN (Trykt)978-87-574-4314-1
StatusUdgivet - maj 2019

Emneord

  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • behandling
  • forebyggelse
  • rehabilitering
  • sundhedsfremme

Citationsformater