Fødevareetik

Christian Eyde Coff (Redaktør)

    Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingBogUndervisning

    Abstract

    Fødevareetik er en grundbog, der beskriver fødevarer, mad og måltider i et etisk perspektiv. De etiske spørgsmål diskuteres i dag ikke kun i forbindelse med madindkøb, madlavning, omkring bordet og i medierne. Også forskerne har taget området til sig. I denne bog præsenterer førende danske forskere deres arbejde med etikken i relation til maden, måltidet og fødevarerne.
    OriginalsprogDansk
    UdgivelsesstedKbh.
    ForlagMunksgaard
    Antal sider320
    ISBN (Trykt)9788762814691
    ISBN (Elektronisk)9788762817531
    StatusUdgivet - 2016

    Emneord

    • Sundhed, ernæring og livskvalitet
    • etik
    • fødevareetik
    • fødevarer
    • kostvejldning
    • madvarer
    • måltider

    Citationsformater