Fokus på hygiejneadfærd ved brug af visuelle IT_ metoder: IT metoder afslører storkøkkeners udfordringer med at efterleve høje krav om personlig hygiejne i en hverdag, hvor kulinarisk kvalitet, indgroede vaner, travlhed og manglende fokus på ny viden præger arbejdsgangene

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskning

3 Downloads (Pure)
OriginalsprogDansk
TidsskriftScandinavian food & drink
Vol/bind01
Udgave nummer01
Sider (fra-til)10-13
Antal sider4
ISSN0905-9776
StatusUdgivet - 27 jan. 2014
BegivenhedStyr på fødevaresikkerhed –: ny viden og fremtidens IT værktøjer i storkøkkener - UCSJ Ernæring og Sundhed Sorø, Sorø, Danmark
Varighed: 30 maj 201330 maj 2013

Konference

KonferenceStyr på fødevaresikkerhed –
LokationUCSJ Ernæring og Sundhed Sorø
LandDanmark
BySorø
Periode30/05/1330/05/13

Emneord

  • teknisk hygiejne

Citationsformater