Her er vi nået rigtig langt i Svendborg: Igennem Svendborg-projektet er der allerede fokus på fysisk aktivitet,og de positive resultater af den satsning begynder allerede at tegne sig.

Michael Würtz Bjørn, Lars Elbæk, Jacob Kramer

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskning

Abstract

Det helt centrale spørgsmål i den verserende debat om skolen må være: Hvordan støtter vi bedst vores børn i at udvikle sig til livsduelige borgere, som har mod på livet og indsigt og viden til at tage aktiv del i det? Debatten om helhedsskolen må tage udgangspunkt i de store muligheder, der er i Ny Nordisk Skole, som er blevet præsenteret af undervisningsministeren. Målene for Ny Nordisk skole er både relevante og centrale. Ny Nordisk Skole skal: l Udfordre alle børn og unge, så de bliver så dygtige, de kan. l Mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater. l Styrke tilliden til dagtilbud og uddannelser med respekt for professionel viden og praksis.
Den store udfordring er derfor, hvordan gør vi bedst det? Vi klarer os bedre i internationale tests af det faglige niveau, end vi har gjort, og det er godt. Men er det nok?
OriginalsprogDansk
AvisFyns amts avis
Vol/bind2
Sider (fra-til)11
Antal sider2
ISSN1399-6711
StatusUdgivet - 24 mar. 2013

Emneord

  • læring
  • idræt
  • fysisk aktiv
  • læreprocesser
  • sundhed

Citationsformater