Hvor klimavenligt er det?

Publikation: AndetUndervisningsmateriale

Abstract

Denne materialesamling indeholder en række aktiviteter, som præsenterer viden om madens og de enkelte råvarers klimabelastning. Aktiviteterne bringer værktøjer og handlemuligheder i spil, så eleverne kan lære at undersøge og handle på denne viden.
Materialet afklarer, hvad kokke, ernæringsassistenter og andre, der laver mad, skal forholde sig til, hvis de gerne vil begrænse deres klimabelastning. Eleverne tilbydes simple tommelfingerregler såvel som konkrete råd til valg af råvarer, og de lærer at bruge klimadatabaser og andre værktøjer til klimaberegninger. Gennem både teoretiske undersøgelser og eksperimenter i køkkenet får eleverne mulighed for at undersøge og afprøve, hvordan man helt konkret begrænser køkkenets klimabelastning.
OriginalsprogDansk
Publikationsdatojan. 2024
UdgivelsesstedOdense
UdgiverSmag for Livet
Vol/bind2
Antal sider18
StatusUdgivet - jan. 2024
NavnGastroLabCollege - Materialesamling

Citationsformater