Abstract
Innovationscamp’en om fødevarer opstod fordi University College Sjælland iværksatte et udviklingsarbejde som med udgangspunkt i uddannelsen Ernæring & Sundhed skulle udvikle og afprøve tværfaglige, praksisnære undervisningskoncepter som kunne:- Udvikle virksomhedsrettede innovationsforløb- Bringe de studerende tættere på praksis som en del af deres studie- Skaber erfaringer med samarbejde med SMV’er- Udvikler forskellige praksisnære talentspor for studerendeFor at nå dette blev arbejdet planlagt til at sigte mod 2 hovedaktiviteter:- En innovationscamp med deltagelse af regionale fødevarevirksomheder, baseret på virksomhedernes innovationsbehov- Talentspor rettet mod særlige væsentlige fødevarerelaterede virksomheder af relevans for studerende og dimitterende fra Ernæring & Sundhed som fremtidens arbejdskraft og uddannelsens generelle relevansDet besluttedes at første skridt skulle være en innovationscamp udviklet i samspil mellem Future Food Innovation (som har stor erfaring med udvikling og gennemførsel af innovationscamps sammen med forskellige typer af uddannelsesinstitutioner) og University College Sjælland. Innovationscampen skulle udvikles på tværs af uddannelsesinstitutionerne Erhvervsakademi Sjælland, Aarhus Universitet, Flakkebjerg, Aalborg Universitet, København og University College Sjælland.Talentsporet var et særskilt UCSJ mål, og behandles derfor ikke yderligere i dette arbejde.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2016 |
Status | Udgivet - 2016 |