Integreret praktik i fagene: Professionsudvikling i praksis

Dorthe Ansine Christensen (Redaktør), Claus Stoklund Christiansen (Redaktør), Tine Sofie Højrup (Redaktør), Rasmus Aaskov Iversen (Redaktør), Gitte Gorm Larsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingAntologiUndervisning

Abstract

I "Integreret praktik i fagene. Professionsudvikling i praksis" er undervisere fra alle de seks professionshøjskoler gået sammen om at skrive en introduktion til de væsentligste aspekter af praktikkens integrering af teori og praksis. Samtidig giver de inspiration til, hvordan studerende, undervisere og praktiklærere kan gribe samarbejdet om gode praktikforløb an.

I bogen viser forfatterne, hvordan de begreber og teoretiske perspektiver, den studerende møder i undervisningen i grundfaglighed, kan inddrages i og være med til at udvikle praksis. De præsenterer også de første undervisningsfag, dansk, matematik og engelsk, og kommer med nyttige bud på, hvordan man konkret kan arbejde med professionsfaglige og didaktiske udfordringer i praktikken. Alt sammen med blik for den studerendes progression frem mod førsteårs- og professionsprøven.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedKbh.
ForlagAkademisk Forlag
Antal sider220
ISBN (Trykt)9788750063452
StatusUdgivet - 23 aug. 2023

Emneord

  • læreruddannelsen
  • integreret praktik
  • praktik
  • integreret praktik

Citationsformater