Kan servicedesign bidrage positivt til FM?

Lone Birgitte Ebbeskov Larsen

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelFormidling

    Abstract

    Professionsbachelorer i Ernæring og sundhed med
    studieretningen “Ledelse, Fødevarer og Service” tager
    afsæt i behov for sundhed til mange i form af mad og
    måltider, hygiejne og fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø
    og medarbejdertrivsel , samt udvikling af FM- og servicekoncepter.
    Serviceleverandørens forståelse af kunde- og brugerperspektivet
    indgår som et centralt indholdselement i
    undervisningen inden for Facilities Management . Her
    er Søren Bechmanns bøger Servicedesign fra 2010 og
    hans nyeste bog Service er marketing til stor inspiration
    i analysearbejde og konceptudvikling
    OriginalsprogDansk
    TidsskriftFM Update
    Vol/bind2012
    Antal sider4
    StatusUdgivet - 14 jun. 2012

    Emneord

    • Sundhed, ernæring og livskvalitet
    • facility management
    • servicekoncepter

    Citationsformater