Abstract
Professionsbachelorer i Ernæring og sundhed med
studieretningen “Ledelse, Fødevarer og Service” tager
afsæt i behov for sundhed til mange i form af mad og
måltider, hygiejne og fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø
og medarbejdertrivsel , samt udvikling af FM- og servicekoncepter.
Serviceleverandørens forståelse af kunde- og brugerperspektivet
indgår som et centralt indholdselement i
undervisningen inden for Facilities Management . Her
er Søren Bechmanns bøger Servicedesign fra 2010 og
hans nyeste bog Service er marketing til stor inspiration
i analysearbejde og konceptudvikling
studieretningen “Ledelse, Fødevarer og Service” tager
afsæt i behov for sundhed til mange i form af mad og
måltider, hygiejne og fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø
og medarbejdertrivsel , samt udvikling af FM- og servicekoncepter.
Serviceleverandørens forståelse af kunde- og brugerperspektivet
indgår som et centralt indholdselement i
undervisningen inden for Facilities Management . Her
er Søren Bechmanns bøger Servicedesign fra 2010 og
hans nyeste bog Service er marketing til stor inspiration
i analysearbejde og konceptudvikling
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Tidsskrift | FM Update |
Vol/bind | 2012 |
Antal sider | 4 |
Status | Udgivet - 14 jun. 2012 |
Emneord
- Sundhed, ernæring og livskvalitet
- facility management
- servicekoncepter