Abstract
Kognitiv kostvejledning bygger på en grundantagelse om at mennesker kan lære at ændre måden de spiser på via selvindsigt i egen adfærd og tanker. Kapitlet giver konkrete bud på hvordan den kognitiveadfærdsterapeutiske grundprincipper kan anvendes i praksis af kostvejledere. Herunder hvordan samtaler kan struktureres, konkrete analyse og refleksionsinitierende øvelser, relevante temaer i forhold til fx følelser og spisning og kropsforståelse.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Titel | Kostvejledning : Teorier, metoder og perspektiver |
Redaktører | Lenette Nielsen |
Antal sider | 22 |
Udgivelsessted | København |
Forlag | Munksgaard |
Publikationsdato | 31 mar. 2016 |
Udgave | 1 |
Sider | 115-137 |
Artikelnummer | Kapitel 6 |
ISBN (Trykt) | 9788762813748 |
ISBN (Elektronisk) | 9788762816763 |
Status | Udgivet - 31 mar. 2016 |
Emneord
- kost
- kostvejledning