Læremidler, maddannelse og sundhedspædagogik

Publikation: AndetIndlæg i netbaserede medier

Abstract

Her præsenteres en model, der kan anvendes til at vælge, vurdere og didaktisere læremidler til undervisningen, hvor målsætningen er at styrke maddannelse og sundhed.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2020
UdgiverEMU.dk
StatusUdgivet - 2020
  • Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed

    Nielsen, M. K. (Projektleder), Schneider, M. (Projektleder), Damsgaard, C. (Projektdeltager), Greffel Frerks, C. (Projektdeltager), Habekost, E. R. (Projektdeltager), Terkelsen, C. (Projektdeltager), Iversen, D. C. Z. (Projektdeltager), Steiner, M. (Projektdeltager), Ruge, D. (Projektdeltager), Auning, M. N. R. (Projektdeltager), Kamstrup, K. (Projektdeltager) & Lauridsen, A. (Projektdeltager)

    20/12/1831/12/20

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Citationsformater