Projekter pr. år
Abstract
Her præsenteres en model, der kan anvendes til at vælge, vurdere og didaktisere læremidler til undervisningen, hvor målsætningen er at styrke maddannelse og sundhed.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2020 |
Udgiver | EMU.dk |
Status | Udgivet - 2020 |
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed
Nielsen, M. K. (Projektleder), Schneider, M. (Projektleder), Damsgaard, C. (Projektdeltager), Greffel Frerks, C. (Projektdeltager), Habekost, E. R. (Projektdeltager), Terkelsen, C. (Projektdeltager), Iversen, D. C. Z. (Projektdeltager), Steiner, M. (Projektdeltager), Ruge, D. (Projektdeltager), Auning, M. N. R. (Projektdeltager), Kamstrup, K. (Projektdeltager) & Lauridsen, A. (Projektdeltager)
20/12/18 → 31/12/20
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation