Lærerguide til udvikling af AMU-prøveformer i AMU indenfor ETIE: udarbejdet for UVM og Efteruddannelsesudvalget for Tekniske Installationer og Energi (ETIE)

  Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerRapportFormidling

  17 Downloads (Pure)

  Abstract

  Denne guide er inspireret af resultaterne fra en undersøgelse af prøveformer på AMU-kurser inden for EL- og VVS-områderne. Brancherne og skolerne ønskede udvikling og afprøvning af flere AMU-prøveformer, som kunne bruges på tværs af AMU-kurserne. Prøverne skulle bidrage til at øge kursisternes læringsudbytte og samtidig modsvare de arbejdsformer og –krav, der er indenfor Efteruddannelsesudvalget for Tekniske Installationer og Energi (ETIE´s) ansvarsområde.

  Guiden bygger på erfaringer indsamlet gennem interviews med lærere og ledere på skoler, observationer af prøveformerne på forskellige typer af AMU-kurser, interviews med eksterne censorer, samt gennemførelse af idéseminarer med lærere og ledere om alle de elementer der er omkring prøverne.

  Tak til lærerne og lederne på Den jyske Håndværkerskole, TECH COLLEGE, Ålborg, Syddansk Erhvervsskole og TEC for et formidabelt godt samarbejde i perioden og for megen god inspiration til guiden.
  OriginalsprogDansk
  UdgivelsesstedKøbenhavn
  ForlagProfessionshøjskolen Metropol
  Antal sider50
  StatusUdgivet - 2 jun. 2017

  Citationsformater