Projekter pr. år
Abstract
Hvordan er skolemåltiderne organiseret i de skandinaviske lande? Og på hvilken måde kan ny pædagogisk praksis give eleverne et bedre skolemadstilbud og en bedre forståelse af skolemadens betydning for sundhed og bæredygtig udvikling? Læring gennem mad og måltider i grundskolen præsenterer viden om skolemad fra Danmark, Sverige og Norge. Formålet med antologien er at give pædagoger, lærere og studerende indenfor læreruddannelse, folkesundhed og ernæring viden om skolemad, og om hvad læring gennem måltider kan være.
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | Odense, Kristiansand, Örebro |
---|---|
Forlag | Cappelen Damm Akademisk |
Vol/bind | 1 |
Udgave | 1 |
Status | Udgivet - 30 mar. 2023 |
Emneord
- Børn og unge
- Bæredygtig udvikling
- Skolemad
- læring og mad
Projekter
- 1 Afsluttet
-
LEARNFOOD: LEARNFOOD
Ruge, D., Thomsen, A. & Johannsen, H. D.
27/05/19 → 31/12/22
Projekter: Projekt › Forskning
Fil