Lektoranmodning

Publikation: Ph.d. afhandling/ kandidat/ diplomLektorbedømmelsesmaterialerFormidling

2 Downloads (Pure)

Abstract

Nærværende er en anmodning om lektorbedømmelse ved University College Lillebælt (UCL), Sygeplejerskeuddannelsen i Odense (SIO), som er forankret i Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner (BEK nr 990 af 28/08/2015). Anmodningen har baggrund i min ansættelse ved UCL, SIO siden 1. januar 2013, først i et vikariat og 1. juli 2013 fastansættelse som adjunkt. Anmodningen er udformet i 3 forankringsområder:
1) Refleksion over et undervisningsforløb om ”Relationsmodellen” i faget pædagogik på
modul 7 ”Interaktioner og relationer” på SIO.
2) Refleksion over et undervisningstema ”Forandringsprocesser – modstand og motivation” på et nyopstartet Blended Learning forløb på modulet ”Forandrings- og læreprocesser” på uddannel-sesretningen ”Sundhedsfaglig diplomuddannelse i sundhedsformidling og klinisk uddannelse” (SD) ved Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler” (KomU).
3) Refleksion over et udviklingsarbejde relateret til et internationalt EU- projekt ”Strengthening the Nurses’ and Health Care Professionals’ Capacity to Deliver Culturally Competent and Com-passionate Care” (IENE4).
OriginalsprogDansk
StatusUdgivet - 2016

Emneord

  • Uddannelse, professioner og erhverv

Citationsformater