Målgrupperapport: PAESIC IO1

Maria Rosaria Polosa, Giulia Maria Provenzale, Charikleia Stathopoulou, Eleni Gana, Martin Barthel, Ewelina Barthel, Leah Strauss, Luna Valgaard, Julia Rakogianni, Dimitrios Kondylis, Thomas Thyrring Engsig, Dorthe Aabjerg Munk, Susanne Dau, Charlotte Heigaard Jensen

Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingRapportFormidling

25 Downloads (Pure)

Abstract

Denne rapport er resultatet af det første Intellectual Output (IO1) i Erasmus+ projektet ”Pedagogical Approaches for Enhanced Social Inclusion in the Classroom” (PAESIC), og formålet er at skitsere hvilke behov man har på folkeskoleniveau for bedre inklusion af børn med indvandrer- og flygtningebaggrund på europæisk plan. Rapporten beskriver ligheder og forskelle på tværs af lande og kulturer, og dens resultater udgør et vigtigt fundament for videreudviklingen af projekt PAESIC.
Rapporten er skrevet på baggrund af nationale rapporter foretaget af hvert partnerland i projektet: Tyskland, Grækenland, Italien og Danmark. De nationale rapporter er gennemført ved fokusgruppeinterviews og dybdegående interviews med lærere og skoleledere. De temaer der kom frem under interviewene, er blevet sammenholdt med et øjebliksbillede af de politikker, som føres på nationalt, regionalt og lokalt niveau for fremme af inklusion af børn med indvandrer- og flygtningebaggrund.
OriginalsprogDansk
Antal sider83
StatusUdgivet - 30 sep. 2019

Emneord

 • Børn og unge
 • Læring, pædagogik og undervisning
 • Skoler, fag og institutioner
 • inklusion
 • integration
 • fastholdelse
 • PAESIC - Nyhedsbrev 3

  Jensen, C. H. & Dau, S., 11 jun. 2021, 1 s.

  Publikation: AndetIndlæg i netbaserede medier

 • PAESIC: Toolkit for School Leaders

  Bidragets oversatte titel: PAESIC: Værktøjskasse for skoleledereRusaite, R., Hasterok, R., Martinez, M. V. M., Munk, D. A., Jensen, C. H. & Hayden, E. C., 3 nov. 2020, Danmark. 65 s.

  Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingRapportFormidling

  Åben adgang
  Fil

Citationsformater