Mad og måltider bidrager til dannelse og læring

Mikkel Jacobsen

Publikation: AndetIndlæg i netbaserede medier

Abstract

Vi lever i en kultur der på mange måder knytter vores identitet til mad, fx i forhold til hvad vi poster på sociale medier, om vi køber økologi, stenaldermad, er tykke eller tynde, om vi går op i dyrevelfærd, miljø, osv. Elementer der er med til at skabe vores identitet gennem de valg vi træffer. At man bliver hvad man spiser handler i dag om mere end kost. Mad og måltider fylder meget i alle menneskers liv. Både kulturelt, socialt og sundhedsmæssigt, men det til trods så fylder mad og måltider kun lidt i de danske skoler og er generelt ofte kun begrænset beskrevet som en del af lærers eller pædagogers ”rigtige” arbejde.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato28 mar. 2017
StatusUdgivet - 28 mar. 2017

Emneord

  • Læring, pædagogik og undervisning
  • Sundhed, ernæring og livskvalitet
  • Skoler, fag og institutioner
  • Børn og unge

Citationsformater