Maddannelse er mere end tilberedning og fællesspisning: Nye samarbejder mellem skoler og lokale fødevareproducenter kan inspirere og styrke fagligheden i faget madkundskab samt motivere og styrke elevernes fødevarebevidsthed og maddannelse.

Anette Kamuk, Malis Ravn (Andet), Susanne Tønneskov Hansen (Andet)

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelFormidling

OriginalsprogDansk
TidsskriftFolkeskolen
Antal sider2
ISSN0015-5837
StatusUdgivet - 15 jun. 2020
  • Maddannelse med lokale rødder

    Kamuk, A. (Projektleder), Hansen, S. T. (Projektdeltager), Ravn, M. (Projektdeltager), Lundgren, B. L. (Projektdeltager), Jacobsen, M. (Projektdeltager) & Coff, C. E. (Projektdeltager)

    01/08/1831/12/19

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

    Fil

Citationsformater