Maddannelse i pædagogik og didaktik: et inspirationsmateriale

Camilla Damsgaard, Mette Nicoline Rehhoff Auning, Dorte Ruge (Andet)

Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerKompendiumUndervisning

Abstract

Mad er en uomgængelig del af vores hverdag. I skolen møder eleverne maden på forskellige måder. Det kan eksempelvis være gennem frikvartererne, hvor formiddagsmaden eller madpakken nydes med klassekammeraterne, i skolens bod eller i kantinen med servering af et fælles skolemåltid. Måltider praktiseres på forskellige måder fra skole til skole, og forskning viser, at der tillige er variation i måltidskulturen på den enkelte skole, når der ses på de forskellige klassetrin.
OriginalsprogDansk
ForlagUCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Antal sider57
ISBN (Trykt)978-87-93067-44-8
ISBN (Elektronisk)978-87-93067-46-2
StatusUdgivet - 2020

Citationsformater