Maddannelse i skolen: et inspirationsmateriale

Camilla Damsgaard, Mette Nicoline Rehhoff Auning

Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingKompendium

Abstract

Mad er en uomgængelig del af vores hverdag. I skolen møder eleverne maden på forskellige måder. Det kan eksempelvis være gennem frikvartererne, hvor formiddagsmaden eller madpakken nydes med klassekammeraterne, eller i skolens bod eller i kantinen med servering af et fælles skolemåltid. Måltider praktiseres på forskellige måder fra skole til skole, og forskning viser, at der tillige er variation i måltidskulturen på den enkelte skole, når der ses på de forskellige klassetrin.
OriginalsprogDansk
ForlagUCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Antal sider47
ISBN (Trykt)978-87-93067-43-1
ISBN (Elektronisk)978-87-93067-45-5
StatusUdgivet - 2020
  • Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed

    Nielsen, M. K. (Projektleder), Schneider, M. (Projektleder), Damsgaard, C. (Projektdeltager), Greffel Frerks, C. (Projektdeltager), Habekost, E. R. (Projektdeltager), Terkelsen, C. (Projektdeltager), Iversen, D. C. Z. (Projektdeltager), Steiner, M. (Projektdeltager), Ruge, D. (Projektdeltager), Auning, M. N. R. (Projektdeltager), Kamstrup, K. (Projektdeltager) & Lauridsen, A. (Projektdeltager)

    20/12/1831/12/20

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Citationsformater