Maddannelse, måltider og sundhed i et setting-perspektiv

Publikation: AndetIndlæg i netbaserede medier

Abstract

Anskues mad- og måltidsvaner ud fra et bredt og positivt sundhedsbegreb, må både mad og måltider stimulere såvel fysiske som sociale og emotionelle behov.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2020
UdgiverEMU.dk
StatusUdgivet - 2020
  • Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed

    Nielsen, M. K. (Projektleder), Schneider, M. (Projektleder), Damsgaard, C. (Projektdeltager), Greffel Frerks, C. (Projektdeltager), Habekost, E. R. (Projektdeltager), Terkelsen, C. (Projektdeltager), Iversen, D. C. Z. (Projektdeltager), Steiner, M. (Projektdeltager), Ruge, D. (Projektdeltager), Auning, M. N. R. (Projektdeltager), Kamstrup, K. (Projektdeltager) & Lauridsen, A. (Projektdeltager)

    20/12/1831/12/20

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Citationsformater