Projekter pr. år
Abstract
Anskues mad- og måltidsvaner ud fra et bredt og positivt sundhedsbegreb, må både mad og måltider stimulere såvel fysiske som sociale og emotionelle behov.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2020 |
Udgiver | EMU.dk |
Status | Udgivet - 2020 |
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed
Nielsen, M. K. (Projektleder), Schneider, M. (Projektleder), Damsgaard, C. (Projektdeltager), Greffel Frerks, C. (Projektdeltager), Habekost, E. R. (Projektdeltager), Terkelsen, C. (Projektdeltager), Iversen, D. C. Z. (Projektdeltager), Steiner, M. (Projektdeltager), Ruge, D. (Projektdeltager), Auning, M. N. R. (Projektdeltager), Kamstrup, K. (Projektdeltager) & Lauridsen, A. (Projektdeltager)
20/12/18 → 31/12/20
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation