Maddannelse med lokale rødder

Anette Kamuk, Malis Ravn, Susanne Tønneskov Hansen, Birger Louis Lundgren, Mikkel Jacobsen

Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingRapportFormidling

Abstract

Undervisningsmaterialer om Maddannelse, Fælles måltider, Skolehaven og Mit madlandskab (æbler, mælk)
OriginalsprogDansk
ForlagProfessionshøjskolen Absalon
Antal sider51
ISBN (Trykt)978-87-92717-48-1
ISBN (Elektronisk)978-87-92-717-51-1
StatusUdgivet - 5 dec. 2019

Emneord

  • Børn og unge
  • Fælles måltider
  • Fødevarebevidsthed
  • Fødevarer
  • Lokale fødevarer
  • Maddannelse
  • Børn og unge
  • Fælles måltider
  • Fødevarebevidsthed
  • Fødevarer
  • Lokale fødevarer
  • Maddannelse
  • Maddannelse med lokale rødder

    Kamuk, A. (Projektleder), Hansen, S. T. (Projektdeltager), Ravn, M. (Projektdeltager), Lundgren, B. L. (Projektdeltager), Jacobsen, M. (Projektdeltager) & Coff, C. E. (Projektdeltager)

    01/08/1831/12/19

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

    Fil

Citationsformater