Maddannelse med lokale rødder: fisk

Anette Kamuk, Malis Ravn, Birger Louis Lundgren, Susanne Tønneskov Hansen, Mikkel Jacobsen

Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingBogUndervisning

OriginalsprogDansk
ForlagProfessionshøjskolen Absalon
Antal sider27
ISBN (Trykt)978-87-92717-69-6
ISBN (Elektronisk)978-87-92717-62-2
StatusUdgivet - 20 dec. 2019

Emneord

  • Børn og unge
  • Fødevarebevidsthed
  • Fødevarer
  • Lokale fødevarer
  • Maddannelse
  • Børn og unge
  • Fødevarebevidsthed
  • Fødevarer
  • Lokale fødevarer
  • Maddannelse
  • Maddannelse med lokale rødder

    Kamuk, A. (Projektleder), Hansen, S. T. (Projektdeltager), Ravn, M. (Projektdeltager), Lundgren, B. L. (Projektdeltager), Jacobsen, M. (Projektdeltager) & Coff, C. E. (Projektdeltager)

    01/08/1831/12/19

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

    Fil

Citationsformater