Maddannelse med lokale rødder

Mikkel Jacobsen, Anette Kamuk

Publikation: AndetUndervisningsmateriale

Abstract

Projektet er en del af en større pulje fra undervisningsministeriet på 10 millioner, der blev fordelt på otte kommunale projekter med formål at styrke maddannelsen i folkeskolen. Projekt Maddannelse med lokale rødder er et udviklingsprojekt eftersom projektet skal udvikle et undervisningsmateriale med det formål at forandre faget madkundskab. Herunder at skabe nye samarbejder mellem skoler og lokale fødevareproducenter med henblik på at inspirere, motivere og styrke elevernes færdigheder i faget madkundskab. Endvidere har projektet fokus på det fælles måltid i folkeskolen, som en del af elevernes maddannelse. Projektet er et samarbejde mellem læreruddannelsen, ernæring og sundhedsuddannelsen samt en kommune i Region Sjælland
OriginalsprogDansk
Publikationsdato1 sep. 2019
StatusUdgivet - 1 sep. 2019

Emneord

  • Læring, pædagogik og undervisning
  • Børn og unge

Citationsformater