Madens rolle i undervisningen

Publikation: AndetIndlæg i netbaserede medier

Abstract

Denne artikel giver indblik i, hvordan og med hvilket formål fødevarer, mad og måltider kan integreres i forskellige fag med henblik på at styrke elevernes læring og dannelse på madområdet.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2020
UdgiverEMU.dk
StatusUdgivet - 2020
  • Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed

    Nielsen, M. K. (Projektleder), Schneider, M. (Projektleder), Damsgaard, C. (Projektdeltager), Greffel Frerks, C. (Projektdeltager), Habekost, E. R. (Projektdeltager), Terkelsen, C. (Projektdeltager), Iversen, D. C. Z. (Projektdeltager), Steiner, M. (Projektdeltager), Ruge, D. (Projektdeltager), Auning, M. N. R. (Projektdeltager), Kamstrup, K. (Projektdeltager) & Lauridsen, A. (Projektdeltager)

    20/12/1831/12/20

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Citationsformater