Madkundskab: en teoribog

Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingBogFormidling

Abstract

I denne bog lærer du om råvarer, hvad de indeholder, og hvordan de tilberedes. Du lærer også om, hvordan fødevarer bliver produceret, om bæredygtighed, sundhed og madkultur. Du kan læse om mad og sundhed, fødevarebevidsthed, madlavning, måltider og madkultur. Skrevet til dig, der har madkundskab i 5.-8.klasse
OriginalsprogDansk
Udgivelsessted[Kbh.]
ForlagGyldendal
Udgave1. udgave
Antal sider168
ISBN (Trykt)9788702295115
StatusUdgivet - 2021

Emneord

  • undervisningsmaterialer
  • mad
  • for 6. klasse
  • for madkundskab
  • for 8. klasse
  • for folkeskolen
  • madlavning
  • for 5. klasse
  • madkundskab
  • fødevarer
  • for 7. klasse

Citationsformater