@book{56aa58d4d6c14911b79173d5805cbbff,
title = "Madkundskab: en teoribog",
abstract = "I denne bog l{\ae}rer du om r{\aa}varer, hvad de indeholder, og hvordan de tilberedes. Du l{\ae}rer ogs{\aa} om, hvordan f{\o}devarer bliver produceret, om b{\ae}redygtighed, sundhed og madkultur. Du kan l{\ae}se om mad og sundhed, f{\o}devarebevidsthed, madlavning, m{\aa}ltider og madkultur. Skrevet til dig, der har madkundskab i 5.-8.klasse",
keywords = "undervisningsmaterialer, mad, for 6. klasse, for madkundskab, for 8. klasse, for folkeskolen, madlavning, for 5. klasse, madkundskab, f{\o}devarer, for 7. klasse",
author = "{Br{\o}nnum Carlsen}, Helle",
year = "2021",
language = "Dansk",
isbn = "9788702295115",
publisher = "Gyldendal",
address = "Danmark",
edition = "1. udgave",
}