Mit kokkeri

Søren Ejlersen, Louisa Lorang, Karen Wistoft (Redaktør), Mette Laub Petersen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingBogForskning

Abstract

MIT kokkeri er resultatet af et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet og Haver til Maver. Projektet støttes af Nordea-fonden. Bag kogebogens mange opskrifter står en række erfarne madeksperter bestående af Søren Ejlersen, Louisa Lorang m.fl. Karen Wistoft, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet har ansvar for bogens sundhedspædagogiske profil.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedKøbenhavn
ForlagKomiteen for Sundhedsoplysning
ISBN (Trykt)978-87-93213-08-1
StatusUdgivet - 2014
Udgivet eksterntJa

Emneord

  • madlavning
  • skoleelever
  • yndlingsretter
  • smag
  • kreativitet
  • variation
  • selvstændighed

Citationsformater